• Συμβουλευτική σχέσεων και ζεύγους

  1 ώρα 30 λεπτά τουλάχιστον. Η τιμή διαφέρει.
  Μέσα από την συμβουλευτική το ζευγάρι καλείται να ανακαλύψει και πάλι τα εφόδια της σχέσης του.

 • Ψυχοσωματική αποσυμφόρηση

  45 λεπτά τουλάχιστον. Η τιμή διαφέρει.
  Συνδυασμός εξελιγμένων μηχανημάτων αποσυμφόρησης και ευεξίας με θετικές υποβολές ύπνωσης και χειρωνακτικές μαλάξεις ..Μια πραγματικά μοναδική θεραπεία ψυχικής , εγκεφαλικής & σωματικής αποσυμφόρησης.

 • Ύπνωση - Κλινική Υπνοθεραπεία

  Διάρκεια διαφέρει. Κόστος 70€
  Αρκεί και μόνο μια φορά ,όποτε χρειάζεται να βρεθούμε σε κατάσταση χαλάρωσης του μυαλού και του σώματος από την στρεσογόνο καθημερινότητα η ύπνωση αποτελεί το απόλυτο εργαλείο να διώξουμε έννοιες και προβλήματα και να απολαύσουμε την απόλυτη χαλάρωση του νου της ψυχής και του σώματος .

 • Οπτικοακουστική Ύπνωση

  Η διάρκεια ποικίλει. Από 30€
  Η θεραπεία περιλαμβάνει την επίδειξη από οπτικά & ηχητικά αποτελέσματα στο υποσυνείδητο του πελάτη. Ο οπτικός & ηχητικός αντίκτυπος διευκολύνει την καλύτερη εισαγωγή των προτάσεων στο υποσυνείδητο νου.

 • Life Coaching

  Η διάρκεια ποικίλει · Απο 30€
  Σε βοηθάει να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις πραγματικά. Να δεις πώς θέλεις να είναι η ζωή σου & να βελτιώσεις την ποιότητα της. Να θέσεις προτεραιότητες ,στόχους & πλάνο επίτευξης αυτών. Να νιώσεις πλήρης.

 • Συμβουλευτική Ψυχικής Ανάτασης & Υγείας

  Η διάρκεια ποικίλει. Από 30€
  Εστιάζει στην ανάπτυξη και την ενδυνάμωση της εξέλιξης ενός ατόμου ώστε να αποκτήσει μια πιο υγιή, πιο ισορροπημένη και δημιουργική ζωή, υποστηρίζοντάς τον σε διάφορους τομείς της ζωής τους.

 • Ανάπτυξη & Εμψύχωση Ανθρώπινου Δυναμικού

  Η διάρκεια ποικίλει.
  Πρακτικές ευθύνης και συμπεριφοράς που στοχεύουν στην επιχειρηματική ανάπτυξη με την συμμετοχή των εργαζομένων για επέκταση των πωλήσεων και την βιωσιμότητα της επιχείρησης.

 • NLP -Νευρογλωσσικός προγραμματισμός

  Η διάρκεια ποικίλει. Από 50€
  Είναι μια προσέγγιση επικοινωνίας,προσωπικής ανάπτυξης και θεραπείας.Ειναι η θεμελιώδη δυναμική μεταξύ του μυαλού (νευρώνες) και της γλώσσας (γλωσσικές) Αλληλεπίδραση στο σώμα και τη συμπεριφορά μας.

 • Θεραπευτική Ύπνωση για φοιτητές

  Η διάρκεια ποικίλει. Από 30€
  Συνεδρία 1 ώρα . Αναπτύσσει εξαιρετικές ικανότητες συγκέντρωσης με αποτέλεσμα να αυξάνει την ικανότητα να μαθαίνει κανείς και να θυμάται με πλήρεις λεπτομέρειες. Μειώνεται έως και εξαλείφεται το άγχος των εξετάσεων.

 • Συμβουλευτική Προσωπικής Ανάπτυξης

  Η διάρκεια ποικίλει . Από 30€
  Για το πώς να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου και να καλυτερεύσεις τις συνθήκες της σε όλους τους τομείς. Πως να θέτεις στόχους, αλλά και το προσωπικό σου πλάνο για να τους επιτύχεις.

 • Υπνοθεραπεια με Ψυχοθεραπεία

  Η διάρκεια ποικίλει.
  Είναι η μόνη τεχνική που μέσω της ψυχοκάθαρσης και των υποβολών,έχει επίδραση σε όλα τα επίπεδα τις ζωής μας.Ξεριζώνει το πρόβλημα από τη ρίζα και φέρνει τα πιο δυνατά ΑΜΕΣΑ αποτελέσματα στο άτομο.

Κλείστε το ραντεβού σας

*Μόλις λάβουμε το αίτημα σας θα σας απαντήσουμε μέσω email για την οριστικοποίηση του. 

Log IN
For more

Don't Have an Account?