Το προτείνω

Rated 5 out of 5
April 13, 2022

Εκπληκτική εμπειρία !! Πολύ μπροστά η θεραπεύτρια και απίστευτα επαγγελματίας παιδιά !!! Είχα θέματα με τζόγο και αϋπνίες και μέσα σε δυο μήνες συνεδρίων κοιμάμαι κανονικά , μείωσα τον τζόγο κατά πολύ και βρήκα και εργασία παρακαλώ !!!!! Ευχαριστώ !!! Εμένα προσωπικά μου έσωσε την προσωπική μου ζωή …. Εάν πραγματικά σας απασχολεί κάτι εκεί να πάτε και μόνο εκεί !! Χρόνια πάλευα με τους δικούς μου δράκους και που δεν πήγα !!!

Polixeni

!!!!!!!!

Rated 5 out of 5
April 13, 2022

ΟΛΑ ΑΨΟΓΑ !! ΟΛΑ ΟΜΩΣ!!!ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ…ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ.. ΠΑΡΤΕ ΠΑΚΕΤΟ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ .ΣΥΜΦΕΡΕΙ.ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑ.

ΜΑΝΟΣ ΜΠΑΝΑΣΑΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΕΤΙΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ

Rated 5 out of 5
November 23, 2021

ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΑΙΔΙΑ .ΜΑΖΕΜΕΝΟ ΚΑΘΑΡΟ ΟΙΚΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ,ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΥ Η ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ !! ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΤΙ ΛΕΩ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕΤΡΗΣΗ ΥΠΟ-ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΛΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ 200ΑΡΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΑ ΥΠΝΩΣΗ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ .. ΩΡΑΙΑ ΗΤΑΝ ,ΗΡΕΜΗΣΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΕΣΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΥΣΤΑΖΑ.. ΝΑ ΠΑΤΕ..

Tasos Z

Εμπειρία !!!

Rated 5 out of 5
November 23, 2021

Έκανα υπνοθεραπεία πρώτη φορά !!!!! Υπέροχο συναίσθημα σου αφήνει και επίσης μια γαλήνη που διαρκεί μέρες !!! Φοβόμουν στην αρχή !! Τίποτα κάλε δεν κοιμάσαι καμία σχέση απλά χαλάρωσα απίστευτα και ηρέμησα μέσα μου πολύ .. αν και μένω μακριά θα πηγαίνω σίγουρα ..

Σταύρος Ζ.

Μέσα απο την καρδιά μου ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

Rated 5 out of 5
November 8, 2021

Ενα ευχαριστώ είναι λίγο …Και Χίλια πάλι λίγα θα είναι…
Σας προτείνω να επισκεφθείτε την κυρία Χειλά για κάθε είδους συναισθηματική η ψυχική αναστάτωση ή ανασφάλεια μπορεί να έχετε… Εμένα με βοήθησε να γίνω αυτο που αξίζω να είμαι και όλα γύρω μου απλά άλλαξαν προς το καλύτερο…

Παρασκευή Ν.

Υπέροχη εμπειρία !!!

Rated 5 out of 5
November 8, 2021

Φιλικό περιβάλλον , καθαρό πολύ , και παραπάνω δλδ από το κανονικό δλδ στην αρχή εκνευριστικά διότι νόμιζα θα με απολυμάνουν με τα ρούχα 🤣🤣🤣 αλλά τελικά κάλα κάνει διότι αισθάνθηκα πλήρη ασφάλεια !! Έκανα δυο ραντεβού ένα για ψυχοσωματική μάλαξη (εντάξει δεν έχω λόγια μου έφυγαν τα σάλια 🤣🤣 διαρκή σε το ραντεβού 1.20 λεπτά και μετά πήγα ξανά !!
Να πάτε !!! Χθες και ολας !! Αξίζει !!

Βίβιαν Παπαντωνάκη

Amazing Experience

Rated 5 out of 5
September 14, 2021

I totally recommend it

Maria C

Log IN
For more

Don't Have an Account?