Εύη Χειλά: Η πρώην playmate έγινε ψυχοθεραπεύτρια και βγαίνει στην πολιτική

Στο πλατό της εκπομπής «Μετά τα μεσάνυχτα» βρέθηκε η Εύη Χειλά. Το κορίτσι που άλλοτε μεσουρανούσε στα εξώφυλλα των ανδρικών περιοδικών, μέσα από αισθησιακές φωτογραφίσεις, έχει πλέον μεταμορφωθεί σε ψυχοθεραπεύτρια. Η Εύη Χειλά μίλησε μεταξύ άλλων για τον θάνατο του αδερφού της από πτώση αεροσκάφους, την αλλαγή του ονόματός της, αλλά και τα μελλοντικά της σχέδια.

«Το ζητούμενο της ζωής μου ήταν να μην επαναπαύομαι. Προέρχομαι από πολύτεκνη οικογένεια, ήμασταν 6 αδέρφια, μείναμε 5 αφού χάσαμε τον αδερφό μου, έκανα τότε τις φωτογραφίσεις που ήταν της μόδας, βοηθούσε και το παρουσιαστικό οπωσδήποτε. Μπήκα στο χώρο, αλλά είχα πάντα μια δική μου ιδιαίτερη τρέλα ήμουν, λίγο παραπάνω άντρας από γυναίκα, και προσπάθησα να μαζέψω τα χρήματα που ήθελα. Από πάρα πολύ μικρή ήθελα να γίνω γιατρός». 

Η Εύη Χειλά μίλησε για την απώλεια της μητέρας της και του αδερφού της που ήταν πιλότος/εκπαιδευτής και έπεσε το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε.  

Η Εύη Χειλά ήταν πρώην Playmate και συγκεκριμένα πήρε τη δεύτερη θέση στον εν λόγω διαγωνισμό το 2000. Ξεκίνησε την καριέρα της ως χορεύτρια και μοντέλο, κάνοντας σέξι φωτογραφίσεις σε περιοδικά. Μετά τη συμμετοχή της στην ταινία «Η αγάπη είναι ελέφαντας» με την Δήμητρα Ματσούκα, απομακρύνθηκε από την υποκριτική. Το 2014 έχασε το αδελφό της όταν το ιδιωτικό αεροσκάφος, στο οποίο επέβαινε συνετρίβη στην Σπάρτη. Σήμερα η Εύη Χειλά προτιμά πλέον να την αποκαλούν Ευδοξία και έχοντας αλλάξει πολύ την εξωτερική της εμφάνιση, διεκδικεί την ψήφο των Δημοτών της Βούλας ως δημοτική σύμβουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ: https://www.ethnos.gr/lifestyle/25290_eyi-heila-i-proin-playmate-egine-psyhotherapeytria-kai-bgainei-stin-politiki

Leave a Comment

Log IN
For more

Don't Have an Account?